Menu

Over ons

Ja, wie zijn wij eigenlijk? Tattoo liefhebbers, maar dat had je waarschijnlijk al meteen in de gaten toen je op deze site kwam.

Leuk zal je denken, maar waarom dan zomaar al die informatie over het verzorgen van je tattoo online zetten?

Hoe het begon..

Dat is eigenlijk best een leuk verhaal. Zo’n vijf jaar geleden hadden we weer een nieuwe tattoo laten zetten en van de tatoeëerder een méga vette zalf meegekregen.

Daar waren we niet blij mee. Het smeerde moeilijk uit en onze kleding zat vol met vetvlekken.

De zeep waarmee we onze tattoos moesten schoonmaken droogde je huid behoorlijk uit.

We waren hierover vreselijk aan het klagen tegen een vriend van ons, die in Duitsland een pharmaceutisch bedrijf heeft, White Label Pharma GmbH.

En die wist ons héél toevallig te vertellen dat hij nog niet zo lang geleden voor een klant van ‘m tattoo verzorgingsproducten had ontwikkeld om tattoos sneller en vooral ook fijner te laten helen.

En…niet te vergeten, ook om ze zo mooi mogelijk te houden, met een soort tattoo dagcrème met een UV-filter.

Het belángrijkste verzoek van die klant was dat de tattoo nazorg crème absolúút niet vettig mocht en zijn en vooral héél makkelijk moest uitsmeren. Want het is niet het allerfijnste om te doen je verse tattoo insmeren.

De tattoo zeep moest de tattoo niet alleen goed schoonmaken, maar ‘m ook meteen verzorgen. Een zeep die de huid dus niet uitdroogt.

Razend enthousiast…

Of wij niet zo’n setje konden krijgen?

Natuurlijk!

En toen waren we verkocht.

We waren zelfs zó enthousiast over de producten, dat die klant, ons vroeg of wij dit enthousiasme niet aan anderen wilden overbrengen. En zo werden we dus de distributeur TattooMed in België en Nederland.

Leuk. Maar hoe zit het nou met tattoo-info?

We zijn inmiddels vier jaar verder en je wilt niet weten hóéveel vragen we hebben gekregen over het verzorgen van tattoos. Bijvoorbeeld over hoe vaak je je nieuwe tattoo moeten insmeren of wanneer je weer mag zwemmen met een nieuwe tattoo.

Maar soms zitten er hele bezorgde vragen bij. Of een tattoo wel zus of zo behoort te helen. Sommigen nemen gelukkig heel terecht bezorgd contact op. Dan zijn we blij dat we ze kunnen helpen.

Het viel ons op dat we echt vaak dezelfde vragen krijgen en vroegen ons af of het handig was om alle vragen en kennis, die we hebben opgedaan, te bundelen en op een tattoo info site te zetten.

Een website alleen maar over jouw tattoo. Met super handige tips & tricks van tattoo artiesten en de wondspecialisten van White Label Pharma.

En dát doen we inmiddels met hetzelfde enthousiasme als waarmee we met TattooMed zijn begonnen.

Zo zit het dus met Tattoo-info.com